Topprestaurang
Snögubben

Vi har stängt men öppnar i december igen.

På toppen av Gustavbacken i Lindvallen hittar du Topprestaurang Snögubben. En vacker timmerstuga med öppen brasa att värma sig vid en kylig skiddag. På kvällen åker du pistmaskin upp till oss & njuter av fondue och à la carte.

Fira nyår hos oss på toppen av fjället!

Du åker upp till Snögubben med pistmaskin, och uppe på toppen väntar en 3-rättersmeny med fondue och utsikt över Sälenfjällens alla fyrverkerier. Skåla in det nya året med ett glas champagne fram den öppna spisen. Barnen har sin egna 3-rättersmeny. 

Pris vuxen 995:-. Barn upp till 12 år 395:-. Priser inkl. pistmaskinstur upp och ner.

Varmt välkommen med din nyårsbokning!

champagne nyår
Snögubben middag vinglas
Förrätt vin

Vi serverar lunch & fika alla dagar i veckan. I vårt café hittar du enklare lunchrätter, soppor, smörgåsar och fika. I vår à la carte restaurang sätter du dig ner vid ett dukat bord och njuter av vällagad mat och goda drycker. Nyhet för i år är Snögubbens Våffelbar med frasiga våfflor och hemlagad sylt. På kvällen åker du pistmaskin upp till oss och vi dukar upp för middag med fondue & à la carte. 

Åk pistmaskin upp till oss för en härlig fonduekväll!

På kvällen åker du pistmaskin upp till oss och vi dukar upp för middag med oxfiléfondue & à la carte. Njut av en fördrink framför brasan och utsikt över Sälenfjällen. Barnmeny finns till våra yngsta gäster.  När middagen är avslutad tar pistmaskinen er ner till foten av Gustavbacken igen. Våra fonduekvällar är öppna tisdagar, onsdagar och fredagar. 

Varmt välkommen med din bokning!

Öppettider
Restaurang Snögubben matsal
Café, Lunch, Våfflor
Drop-in gäller till caféet.
Stängt för säsongen
Lunch à la carte
Stängt för säsongen
11.00 - 15.00
Fonduekväll med pistmaskinstur
Stängt för säsongen
11.00 - 15.00
Lunch à la carte
Slå dig ner vid dukat bord och bli serverad en härlig lunch i vår à la carte restaurang. På menyn finns vällagade och mättande rätter och en generös dryckesmeny. Boka bord i förväg.

Vår à la carte har stängt för säsongen. 

Gulasch hemsida
Café & Lunch
I vårt café hittar du enkla men mättande lunchrätter, smörgåsar och fikabröd. Vi har ett stort utbud av kalla & varma drycker. Ingen bordsbokning behövs, vi ser till att du får ett bord så snart det finns ett ledigt.

Vårt café har stängt för säsongen. 

Våffla liggande
Våfflor
I Snögubbens café kan du äta en frasig våffla med hemlagad sylt. En våffla och en kopp varm choklad framför brasan värmer upp de flesta skidåkare och ger ny energi.
Sällskap familj middag Snögubben
Fonduekväll & tur med pistmaskin
På kvällen åker du pistmaskin upp till oss och vi dukar upp för middag med oxfiléfondue & à la carte. Njut av en fördrink framför brasan och utsikt över Sälenfjällen. Barnmeny finns till våra yngsta gäster. När middagen är avslutad tar pistmaskinen er ner till foten av Gustavbacken igen. Våra fonduekvällar är öppna tisdagar, onsdagar och fredagar.
Musiklunch Snögubben
Musiklunch med trubadur
Trevlig lunch på fjällets topp med underhållning! Trubadur spelar fredagar & lördagar vecka 4, 5 (fullbokat), 6 (fullbokat), 11(fullbokat) och 12. Under de veckor som är fullbokade går det att sätta upp sig på en väntelista.
Varmt välkommen till Topprestaurang Snögubben!
Meny à la carte

Vår nya meny kommer snart upp snart upp på hemsidan. 

Meny Café

Vår nya meny kommer snart upp snart upp på hemsidan. 

Snögubben middag fonude barn
Snögubben middag sällskap
Snögubben middag fiskrätt
Carpacho Snögubben
Fisk räkor Snögubben
Snögubben middag köket fisk

Topprestaurang Snögubben  –  0280-443 00  –  bokabord@lrab.se  –  Gustavtorget Lindvallen Sälen