Topprestaurang
Snögubben

Vi öppnar fredag den 1 dec! Fonduepremiär fredag den 22 dec

Boka ditt bord online här på hemsidan

På toppen av Gustavbacken i Lindvallen hittar du Topprestaurang Snögubben. En vacker timmerstuga med öppen brasa att värma sig vid en kylig skiddag. På kvällen åker du pistmaskin upp till oss & njuter av fondue och à la carte.

Snögubben middag vinglas
Förrätt vin

Vi serverar lunch & fika alla dagar i veckan. I vårt café hittar du enklare lunchrätter, soppor, smörgåsar och fika. I vår à la carte restaurang sätter du dig ner vid ett dukat bord och njuter av vällagad mat och goda drycker. I Snögubbens Våffelbar hittar du frasiga våfflor och hemlagad sylt. På kvällen åker du pistmaskin upp till oss och vi dukar upp för middag med fondue & à la carte. 

Nyårsmiddag på toppen av fjället!

Fira Nyår på Snögubben! Du och ditt sällskap åker pistmaskin upp till oss där vi dukar upp en nyårsmiddag. Hummersoppa till förrätt följs av oxfiléfondue och avrundas med en läcker chokladcheesecake. Våra yngre gäster barnen har en egen meny. 

Barsan sprakar och framför den kan du njuta av en fördrink med utsikt över Sälenfjällen. När middagen är avslutad tar pistmaskinen er ner till foten av Gustavbacken igen. Sista hemresan är kl 23.40. 

Nyårspris inkl. pistmaskinstur upp och ner:

Vuxna 1095:- / Barn 3-12 år 495:-

Nyår Snögubben

Åk pistmaskin upp till oss för en härlig fonduekväll.

På kvällen träffas vi ovanför Lindvallens Wärdshus i Gustavbacken vid er bokade tid, du åker pistmaskin upp till oss och vi dukar upp för middag med oxfiléfondue & à la carte. Njut av en fördrink framför brasan och utsikt över Sälenfjällen. Barnmeny finns till våra yngsta gäster. När middagen är avslutad tar pistmaskinen er ner till foten av Gustavbacken igen. Våra fonduekvällar är öppna tisdagar, onsdagar och fredagar. 

Paketpris inkl. pistmaskinstur upp och ner:

Vuxna 579 / Barn 3-12 år 199

Fonduepremiär är fredag den 22 dec. Online-bokningen är öppen, välkommen med din bokning.  

Öppettider
Restaurang Snögubben matsal

Säsongspremiär för lunch och fika under Skidtestarhelgen 1-december. Fonduepremiär fredag 22-december.

Café, Lunch, Våfflor
Drop-in gäller till caféet.
Öppet alla dagar
10.00-16.00
Lunch à la carte
Öppet alla dagar
11.00-14.30
Fonduekväll med pistmaskinstur
Tisdagar, onsdagar & fredagar fram tills 18 april
Lunch à la carte
Slå dig ner vid dukat bord och bli serverad en härlig lunch i vår à la carte restaurang. På menyn finns vällagade och mättande rätter och en generös dryckesmeny. Boka bord i förväg för att säkra din plats.
Gulasch hemsida
Café & Lunch
I vårt café hittar du enkla men mättande lunchrätter, smörgåsar och fikabröd. Vi har ett stort utbud av kalla & varma drycker. Ingen bordsbokning behövs, vi ser till att du får ett bord så snart det finns ett ledigt.
Våffla liggande
Våfflor
I Snögubbens café kan du äta en frasig våffla med hemlagad sylt. En våffla och en kopp varm choklad framför brasan värmer upp de flesta skidåkare och ger ny energi.
Sällskap familj middag Snögubben
Fonduekväll & tur med pistmaskin
På kvällen åker du pistmaskin upp till oss från Lindvallens Wärdshus i Gustavbacken och vi dukar upp för middag med oxfiléfondue & à la carte. Njut av en fördrink framför brasan och utsikt över Sälenfjällen. Barnmeny finns till våra yngsta gäster. När middagen är avslutad tar pistmaskinen er ner till foten av Gustavbacken igen. Våra fonduekvällar är öppna tisdagar, onsdagar och fredagar. Säsongspremiär fondueafton fredag 22 december.
Musiklunch Snögubben
Musiklunch med trubadur
Trevlig lunch på fjällets topp med underhållning! En kär tradition som snabbt blir fullbokad. Trubadur spelar fredagar & lördagar vecka 4, 5, 6, 11 och 12. Musiklunchen går ej att boka online. Maila oss för förfrågan på bokabord@lrab.se
Varmt välkommen till Topprestaurang Snögubben!
Lunchmeny a la carte
Lunchmeny Snögubben
Carpacho Snögubben
Fisk räkor Snögubben
Snögubben middag köket fisk

Topprestaurang Snögubben  –  0280-443 00  –  bokabord@lrab.se  –  Gustavtorget Lindvallen Sälen