Lindvallens Wärdshus

Här hittar du lunch, Afterski och Klubb W

Stängt för säsongen. Vi ses i vinter!

Här mitt i Gustavbacken hittar du vårt klassiska Wärdshus som tagit hand om tusentals hungriga skidåkare genom åren. Njut av vällagad à la carte med street food känsla. Afterski med Sveriges bästa coverband på scen sex dagar i veckan. Framåt vårkanten kan man njuta av solen ute på vår Weranda med utsikt mot Gustavbacken. Fem kvällar i veckan öppnar vi portarna till Klubb W – Lindvallens egna nattklubb med välkända DJs och artister på scen.

Måndag-Onsdag är stora som små välkomna på afterskin. Torsdag-Lördag har vi 18 års gräns på afterskin, förutom sportlovsvecka 7-8-9. Då är barn i målsmans sällskap välkomna till vår andra afterski som vi har på Bodegan. På Bodegan har vi trubadur torsdag-söndag.

Är ni fler än 8 personer kan du boka vår populära Afterski-lunch eller vip-bord till afterski med dryckespaket. Dessa bokningar har 18 års gräns!

Bokningar till vip-borden (minst 8 pers.) på nattklubben tar vi emot senast kl. 16.00 samma dag. I övrigt drop-in. Maila oss på bokabord@lrab.se

Meny

Typ av mat

Street food och fun dining.

Signaturrätt

Tunnbrödsrulle lyx

Hitta hit

Vid foten av Gustavbacken.

Bra att veta!

Är restaurangen lämplig för barn?
För barnen finns alternativ som t.ex. hamburgare och pannkakor med sylt och grädde. Vi har 18-årsgräns på afterskin (från kl. 15) torsdag-lördag, åldersgränsen gäller även om man har målsman med sig. På Bodegan i lokalen bredvid har vi trubadur torsdag-söndag utan åldersgräns.

Så bokar du bord:
Lunch = drop-in, vip-bord till afterski och nattklubb ­bokas på bokabord@lrab.se