Välkommen på

Afterski

Afterski i Lindvallen

Vi älskar musik! Om du någon gång varit på afterski hos oss så vet du att vi inte tar några genvägar till go stämning. Är det afterski, ska det vara livemusik – det är sedan gammalt. Under vintersäsongen har vi afterski i huset alla dagar i veckan. Kolla in kalendern för att se vilka som spelar när Du är på plats!

OBS! 18-årsgräns torsdag-fredag-lördag alla veckor förutom under sportlovsvecka 7-8-9!

Borttappat?

Besök oss på Lindvallens Wärdshus måndag-lördag 11.30-17.00 alt. Caféet vägg-i-vögg söndag 9.00-18.00.

Lindvallens wärdshus

Är du ute efter fullt blås med band på scenen har du kommit helt rätt! Vi kör afterski med Sveriges bästa coverband på scenen sex dagar i veckan (måndag-lördag). Afterskin drar igång vid 15-tiden med vår DJ som bygger upp stämningen innan bandet gör entré. Vill du vara säker på att få plats bokar du ett av våra vip-bord med dryckespaket. Framåt vårkanten flyttar vi ut på Werandan, här finns en stor läktare med plats för alla (för det mesta). Vi har 18-årsgräns torsdag-lördag, åldersgränsen gäller även tillsammans med målsman. På Bodegan intill erbjuder vi en något lugnare afterski torsdag-söndag och där har vi ingen åldersgräns. Se vår kalender för mer info!

Bodegan

På Bodegan mitt i Gustavbacken har vi afterski fyra dagar i veckan - torsdag-söndag. På scenen hittar du riktigt bra trubadurer som vet hur man höjer stämningen och i baren kan du beställa en vino tinto eller en cerveza. Ingen åldersgräns. Se vår kalender för mer info!

Det här händer hos oss

Visa hela kalendern