Majkens Sylta

Välkommen till Majkens Sylta, en hemtrevlig kvarterskrog i Lindvallen, Sälen!

Det öppna köket, baren och brasan skapar en avslappnad atmosfär med bistrokänsla där hela sällskapet kan trivas. Menyn är varierad och alla gäster brukar hitta något de gillar.

Till lunch samsas soppa, husmanskost och pasta på menyn. På kvällen brinner brasan och vi tar fram kvällsmenyn med à la carte och lyxiga pizzor. Till middagen hittar du även en noga utvald vinlista. Vi har en fin barnbuffé på kvällen för yngre  gäster som uppskattar god mat. 

Logga Majkens Sylta SVART
Majkens Sylta servis med salt

Smygpremiär onsdag 29/11 med halva priset på mat! Öppet Torsdag-Lördag kväll under försäsong från 30/11. Boka ert bord online här på hemsidan redan nu!

Nyårssupé på Majkens Sylta

Fira in det nya året tillsammans med oss på Majkens Sylta! Brasan sprakar i lokalen och du har utsikt över Lindvallens skidbackar. Ett fint och trevligt sätt att fira in det nya året.

En klassisk Nyårsmiddag väntar. Hummersoppa till förrätt följs av helstekt oxfilé och middagen avrundas med en läcker  chokladcheesecake. Våra yngsta gäster barnen har en alldeles egen nyårsmeny. 

Vi ser framemot att fira in det nya året tillsammans med dig och ditt sällskap. Maila din bokningsförfrågan till oss via länken nedan: 

Per person 995:- 

Barn 3-12 år    495:-

Majkens Nyår

meny lunch

meny kväll

HITTA TILL MAJKENS

Meny Lunch

Snart kommer säsongens nya lunchmeny!

Meny Kväll

Meny Majkens Sylta

Vinlista

Säsongens vinlista kommer snart

Get in Touch

mail

telefon

adress

öppettider

Send Us a Message