LINDVALLENS WÄRDSHUS

LUNCH

Vår restaurang ligger vid foten av Gustavbacken i Lindvallen. Bara att ställa av sig skidorna utanför, gå in och njuta av en god lunch. Vi serverar à la carte lunch och dagens rätt måndag-lördag. Varmt välkommen!

AFTERSKI

Fullt ös med liveband måndag – lördag. I 30 år har Lindvallens Wärdshus varit det självklara valet för afterski i Lindvallen och Sälen. Ställ skidorna och kom in till en riktig go stämning! OBS! Torsdag-lördag har vi 18-årsgräns till afterskin.

klubb w

Tisdagsklubben på Klubb W varje tisdag mellan 22.00-02.00. Dj, bra stämning kvällen lång på Wärdshuset. Vi har även ett antal Vip-bord som bokas i förväg. 

STÄNGT FÖR SÄSONGEN

LUNCH

Stängt för säsongen.

Varmt välkommen till ”Wärsan” på lunch! Hos oss hittar du  lunchrätter på vår à la carte meny, en stor dryckeslista och dagens rätt. Ingen bordsbokning behövs, det är drop-in som gäller. 

AFTERSKI

Stängt för säsongen.

En av Sälens bästa Afterski med Liveband, stort dryckesutbud och riktigt go stämning! Varmt välkommen till en riktigt rolig eftermiddag! Har du frågor kring vår afterski? Skicka oss gärna ett mail via länken: 

NATTKLUBB

Stängt för säsongen.

Spelschema afterski

Nyfiken Gul

24-26/3

Nyfiken Gul

SNSB

28-30/3

SNSB

31/3-2/4 & 4-6/4

Vi3

PåG

7-9/4 & 11-13/4

På G

SNSB

14-16/4

SNSB

MENY LUNCH