LINDVALLENS WÄRDSHUS

LUNCH

Vår restaurang ligger vid foten av Gustavbacken i Lindvallen. Bara att ställa av sig skidorna utanför, gå in och njuta av en god lunch. Vi serverar à la carte lunch måndag-lördag samt dagens lunch måndag-torsdag.    Varmt välkommen!

AFTERSKI

Fullt ös med liveband måndag – lördag. I 30 år har Lindvallens Wärdshus varit det självklara valet för afterski i Lindvallen och Sälen. Ställ skidorna och kom in till en riktig go stämning! OBS! Torsdag-lördag har vi 18-årsgräns till afterskin.

klubb w

Tisdagsklubben på Klubb W varje tisdag mellan 22.00-02.00. Dj, bra stämning kvällen lång på Wärdshuset. Vi har även ett antal Vip-bord som bokas i förväg. 

PLANERING INFÖR EN NY HÄRLIG VINTER PÅGÅR FÖR FULLT - MER INFO KOMMER SNART!

LUNCH

Varmt välkommen till ”Wärsan” på lunch! Hos oss hittar du  lunchrätter på vår à la carte meny och en stor dryckeslista. Ingen bordsbokning behövs, det är drop-in som gäller. 

AFTERSKI

En av Sälens bästa Afterskier – alltid med liveband, stort dryckesutbud och riktigt go stämning! Varmt välkommen till en riktigt rolig eftermiddag! Har du frågor kring vår afterski? Skicka oss gärna ett mail via länken: 

NATTKLUBB

Nyhet för i år! Öppet 5 kvällar: tisdag + torsdag-söndag på Wärdshuset. Läs mer:

SPELSCHEMA AFTERSKI

There is no Event

MENY LUNCH

Restaurangen är stängd för säsongen. Vi ses nästa vinter!