LINDVALLENS WÄRDSHUS

LUNCH

Vår restaurang ligger vid foten av Gustavbacken i Lindvallen. Bara att ställa av sig skidorna utanför, gå in och njuta av en god lunch. Vi serverar à la carte lunch måndag-lördag samt Skidåkarbuffé under försäsongs-helger. Varmt välkommen!

AFTERSKI

Fullt ös med liveband måndag – lördag. I 30 år har Lindvallens Wärdshus varit det självklara valet för afterski i Lindvallen och Sälen. Ställ skidorna och kom in till en riktigt go stämning! OBS! Torsdag-lördag har vi 18-årsgräns till afterskin.

klubb w

Fem kvällar i veckan 22.00-02.00. Vi kör tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. DJ och skön stämning kvällen lång på Wärdshuset. Boka vip-bord med dryckespaket för att säkra din plats.

KLUBB W PREMIÄR SÖNDAG 26/11 LUNCH & AFTERSKI PREMIÄR 1/12

LUNCH

Varmt välkommen till Wärdshuset på lunch! Hos oss hittar du  lunchrätter på vår à la carte meny och en stor dryckeslista. Ingen bordsbokning behövs, det är drop-in som gäller. 

AFTERSKI

En av fjällvärldens bättre afterskier – alltid med liveband, stort dryckesutbud och riktigt go stämning! Boka vår populära Afterski-lunch eller vip-bord med dryckespaket. Skicka oss gärna ett mail via länken: 

NATTKLUBB

Nyhet för i år! Öppet fem kvällar: tisdag + torsdag-söndag på Wärdshuset. Läs mer:

SPELSCHEMA AFTERSKI

There is no Event

MENY LUNCH

Under försäsongs-helgerna serverar vi vår Skidåkarbuffé för stora och små.

189:-/99:-