Gruppbokningar middag sälen

Är ni ett större sällskap?

Kontakta oss gärna för hjälp med bordsbokning av middag på någon av våra restauranger. Vi hjälper er att sätta ihop en passande meny, kanske med underhållning av någon av våra härliga trubadurer eller DJs.

Varmt välkommen med din förfrågan inför vintersäsongen 23/24!

Sällskap middag Snögubben
Vinflaskor madonna Majkens Sylta

Är ni fler än 8 i sällskapet?

Är ni ett större gäng? Är ni flera familjer som semestrar tillsammans? Eller kanske ska ni fira farmor eller åka på kick-off med företaget? I så fall så hjälper vi er gärna med att sätta ihop ett förslag som passar just ert gäng. Vi har stor vana av att sätta ihop upplevelser och middagar till konferensgrupper, kompisgäng och familjer. 

Vi driver 5 olika restauranger och 2 nattklubbar vilket gör att vi kan skräddarsy flera olika alternativ för att hitta det som passar er bäst. Vi har listat några förslag till upplägg nedan, men de går naturligtvis att anpassa och kombinera utefter era önskemål. 

Vi följer FHM:s rekommendationer och i skrivande stund får högst 8 personer i ett sällskap får sitta tillsammans vid ett och samma bord. Ni kan fortfarande vara fler än 8 i sällskapet, vi kommer då att placera er vid olika bord med max 8 personer på varje. 

Varmt välkommen med din förfrågan!

Fonduemiddag med pistmaskinstur följt av Table Club

Kvällen startar med en tur med pistmaskin uppför Gustavbacken, att uppleva fjället på kvällen är något alldeles särskilt. Uppe på toppen väntar en fonudemiddag eller á la carte på Topprestaurang Snögubben. Varför inte starta kvällen med ett glas bubbel framför brasan? Efter middagen tar pistmaskinen er ner till Lindvallens Wärdshus igen. 

Är ni ett kvällspiggt gäng? Fortsätt kvällen med VIP-bord på Wärdshusets nattklubb Klubb W. I år introducerar vi vårt nya koncept ”Table Club”, en sittklubb med musik och härligt häng.

Låter det som ett upplägg för er? Kontakta oss för ett förslag och offert!

Pistmaskin Snögubben
Konferens kollegor middag Snögubben
XS Säsongsfinal Nattklubb

Sen lunch följt av häng på Skiers Table Club & middag hemma i stugan

Efter några timmar i  backen väntar en lite senare lunch på Lindvallens Wärdshus som är belägget vid foten av Gustavbacken. När lunchen dukats av har ni bästa VIP-bordet på Skiers Tables Club, vår stora nyhet i vinter. Här umgås ni med härligt häng, gott att dricka och livemusik. 

Runt 17-tiden är det dags att bege sig hem till stugan för lite vila, en dusch och lite stugmys. Vill ni hänga kvar hemma i stugan på kvällen? Då beställer ni hem middag från Majkens Tack Away! Menyen har ett stort urval av take away rätter så som dumplings, pizza och asiatiska rätter. Och den som känner för det så kan behålla understället och raggsockorna på – hela kvällen!

Låter det som ett upplägg för er? Kontakta oss för ett förslag och offert!

Kollegor i stugan skål take away
Afterski Skiers Table Club
Dumplings Majkens Take Away Lindvallen Sälen

Á la carte middag på kvarterskrogen & Table Club XS på Högfjället

På familjära kvarterskrogen Majkens Sylta i Lindvallen startar kvällen med ett glas bubbel och härligt sorl. Efter en vällagad 3-rätters middag med noga utvalda viner så kan det passa fint att gå hem till stugan och ladda inför morgondagen.  Eller varför inte ta festen vidare nu när ni äntligen är samlade hela gänget? Vi hjälper er med transport upp till Högfjället och Sälens hetaste nattklubb – XS Sälen. Här väntar VIP-bord, musik och härligt häng inpå småtimmarna. I vinter har vi premiär för vårt nya koncept ”Table Club”. 

Låter det som ett upplägg för er? Kontakta oss för ett förslag och offert!

Majkens Sylta plankstek
Champagne glas brasa Majeks Sylta
XS Nattklubb Sälen