Covid-19

Tillsammans hjälps vi åt

Kära gäster och vänner!

Världen är sig inte riktigt lik just nu på grund av smittspridningen av Covid-19. Här  på Lindvallens Restauranger följer vi utvecklingen noggrant och jobbar hårt för att vidta alla de åtgärder som säkrar våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande. Vår högsta önskan är att du och ditt sällskap ska få en fin och minnesvärd upplevelse hos oss och känna er trygga. 

Alla, såväl gäster som medarbetare, ska känna sig säkra och trygga på Lindvallens Restauranger. Därför bevakar och följer vi alltid myndigheters riktlinjer och rekommendationer i hur man bedriver en trygg restaurangverksamhet under rådande coronavirusutbrott. Vi samarbetar med Skistar och Destination Sälenfjällen, som i sin tur har löpande kontakter med Folkhälsomyndigheten. Vi har implementerat en rad olika åtgärder och rutiner kring bland annat hygien, städning och materbjudande. 

#staysafe at Lindvallen Restauranger

Varmt välkommen till oss!

Afterskin på Lindvallens Wärdshus tar en liten paus i år, men det betyder inte att du och ditt sällskap inte kan ha roligt och trevligt efter skidåkningen. Wärdshuset har öppet fram till 17.00 med en snacksmeny och goda drycker. Läs mer och boka bord:

Våra nattklubbar håller stängt för nattklubbs verksamhet i vinter. Vår förhoppning är att vi ska ha möjlighet att öppna upp våra nya Table Clubs under säsongen. Läs mer och håll dig uppdaterad på våra nattklubbars hemsidor. 

Vi uppskattar om du som gäst respekterar men framför allt hjälper oss följa reglerna för social distansering. Vi ber alla gäster att vara noga med att tvätta sina händer och har du minsta sjukdomssymptom ber vi dig att komma tillbaka när du är symptomfri igen. Samma förhållningssätt gäller för vår personal. Tillsammans hjälps vi åt! 

Längre ner på sidan har vi samlat frågor och svar på den vanligaste frågorna våra gäster har rörande Covid-19 i samband med besök på Lindvallen Restauranger. 

Safe to visit Visita

Safe to visit är en informationskampanj som är framtagen tillsammans med vår branschorganisation Visita. Dekalen betecknar att våra svenska restauranger följer, utöver våra egna förstärka rutiner och åtgärder, myndigheternas och Visitas riktlinjer för minskad smittspridning av covid-19. Nedan kan du läsa om några av de konkreta åtgärder vi vidtar vid våra restauranger:

Förstärkta rutiner kring städning och hygien

Vi hjälper dig hålla avstånd

Frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna våra gäster har rörande Covid-19 i samband med besök på Lindvallen Restauranger.

Ja, under förutsättning att vi får information innan er ankomst. Då betalar vi tillbaka era pengar. 

Våra nattklubbar håller stängt för nattklubbsverksamhet i vinter. Vår förhoppning är att vi ska ha möjlighet att öppna upp våra nya Table Clubs under säsongen. Läs mer och håll dig uppdaterad under XS Sälen och Klubb W.

Afterskin på Lindvallens Wärdshus tar en liten paus i år, men det betyder inte att du och ditt sällskap inte kan ha roligt och trevligt efter skidåkningen. Wärdshuset har öppet fram till 17.00 med en snacksmeny och goda drycker. Läs mer och boka bord under Lindvallens Wärdshus. 

Vid samtliga av våra restauranger och klubbar står handspritsautomater utställda. Vi rekommenderar att du spritar händerna både när du går in och efter ditt besök. På så sätt minskar du både risken att smitta andra och bli smittad själv. 

Vi på Lindvallen Restauranger följer de krav och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Regeringen har tagit fram. Vi följer utvecklingen löpande och håller oss uppdaterade kring de nya regler som träder i kraft. Detta kan innebära att vi med kort varsel kan behöva ändra vissa detaljer i vårt erbjudande. Vi uppdaterar vår hemsida löpande och informerar här om större förändringar. Om förändrade regler och rekommendationer skulle ha påverkan din restaurangbokning så kontaktar vi dig via mail eller telefon. 

Vi serverar endast våra gäster vid bordet. Det finns ingen möjlighet att stå och hänga i baren. När du bokar ditt bord här på hemsidan har du även möjlighet att göra en förbeställning av dryckespaket.

Har du ytterligare frågor? Välkommen att kontakta oss!