Covid-19

Tillsammans hjälps vi åt

Kära gäster och vänner! Även om smittspridningen av Covid-19 nu har gått in i ett nytt skede så följer vi utvecklingen noggrant här på Lindvallen Restauranger. Vår högsta önskan är att du och ditt sällskap ska få en fin och minnesvärd upplevelse hos oss och känna er trygga. 
Alla, såväl gäster som medarbetare, ska känna sig säkra och trygga på Lindvallens Restauranger. Därför bevakar och följer vi alltid myndigheters riktlinjer och rekommendationer i hur man bedriver en trygg restaurangverksamhet under ev. coronavirusutbrott. Vi samarbetar med Skistar och Destination Sälenfjällen, som i sin tur har löpande kontakter med Folkhälsomyndigheten.

 Vi uppskattar om du som gäst respekterar de husregler som gäller på våra restauranger i den händelse smittspridningen skulle ta fart igen. Vi ber alla gäster att vara noga med att tvätta sina händer och har du sjukdomssymptom ber vi dig att komma tillbaka när du är symptomfri igen. Samma förhållningssätt gäller för vår personal. Tillsammans hjälps vi åt! 

#staysafe at Lindvallen Restauranger

Varmt välkommen till oss!

Safe to visit Visita
Safe to visit är en informationskampanj som är framtagen tillsammans med vår branschorganisation Visita. Dekalen betecknar att våra svenska restauranger följer, utöver våra egna förstärka rutiner och åtgärder, myndigheternas och Visitas riktlinjer för minskad smittspridning av covid-19. Nedan kan du läsa om några av de konkreta åtgärder vi vidtar vid våra restauranger:
Förstärkta rutiner kring städning och hygien
Vi hjälper dig att hålla avstånd

Frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna våra gäster har rörande Covid-19 i samband med besök på Lindvallen Restauranger.

 • Vi har stängt våra afterskier. 
 • Vi har stängt våra nattklubbar. 
 • En nybyggnation på 650 kvm på utsidan av Lindvallens Wärdshus för utomhuslunch. 
 • Satellitservering ”Roadkill Grill” öppnas upp för snabblunch i backen.
 • Vi har byggt om Caféet Gustavtorget för bättre köhantering och öppnat en ny avdelning med fler sittplatser. 
 • Alla våra restauranger är ommöblerade för att skapa distans mellan borden. 
 • Vi har en enkel bordsbokning till våra restauranger via vår hemsida.
 • Alla våra menyer är digitala och kan enkelt läsas i gästens egna mobil med hjälp av en QR-kod. 
 • Varje restaurang har antagit egna ”husregler” där vi tydligt men vänligt förklarar för våra gäster vilka regler som gäller. 
 • Vi har tagit bort våra bufféer. 
 • Handsprit finns på alla bord och i automater vid entréer. Alla matbord spritas efter varje besök. 
 • Vårt städschema är utökat med tydliga rutiner kring spritning av dörrhandtag, kortterminaler, toaletter, bord, diskar mm. 
 • Vår personal har tillgång till en karantänstuga vid behov. 

Våra nattklubbar håller stängt i vinter. 

Afterskin på Lindvallens Wärdshus tar en liten paus i år, men det betyder inte att du och ditt sällskap inte kan ha roligt och trevligt efter skidåkningen. Café Gustavtorget och Wärdshusets Weranda har öppet till sen eftermiddag med snacks och goda drycker.   

Vid samtliga av våra restauranger står handspritsautomater utställda. Vi rekommenderar att du spritar händerna både när du går in och efter ditt besök. På så sätt minskar du både risken att smitta andra och bli smittad själv. 

Vi på Lindvallen Restauranger följer de krav och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och Regeringen har tagit fram. Vi följer utvecklingen löpande och håller oss uppdaterade kring de nya regler som träder i kraft. Detta kan innebära att vi med kort varsel kan behöva ändra vissa detaljer i vårt erbjudande. Vi uppdaterar vår hemsida löpande och informerar här om större förändringar. Om förändrade regler och rekommendationer skulle ha påverkan din restaurangbokning så kontaktar vi dig via mail eller telefon. 

Ja, under förutsättning att vi får information innan er ankomst. Då betalar vi tillbaka era pengar. 

Har du ytterligare frågor? Välkommen att kontakta oss!